КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Поръчки в електронния магазин Поливалник могат да бъдат извършени 24 часа в денонощието. Сайтът позволява поръчките да бъдат направени (като гост или регистриран вече потребител) чрез компютър, мобилно устройство, таблет, или директно в търговски обект (след предварителна уговорка). Направените поръчки в електронния магазин Поливалник се обработват от понеделник до петък в часовете между 9.00 и 16.30 часа.

След избор на продукт, който желаете да закупите, първата стъпка е да натиснете в страницата му и да използвате бутона „Купи“¹ (при някои продукти ще е нужно да изберете диаметър, размер, цолаж, количество и др.) Ще се появи малко прозорче, което ще ви информира за добавен продукт в кошницата. Може да продължите с пазаруването или да натиснете бутона “Виж кошницата“, за да завършите поръчката си ²

В кошницата е възможно: да бъде добавен промо код, ако вече имате такъв ³; да се увеличи или намали броят на продуктите ⁴;  да се премахне продукт ⁵;  да бъде осъществено препращане към някоя от другите страници на сайта ⁶; да се обнови кошницата (чрез натискане на бутона) ⁷; да се избере методът за доставка ⁸; да се премине към „Завършване на поръчката“

След като бъде натиснат бутонът „Направи поръчка“,  ще бъдете пренасочени към страницата за завършване на поръчката. Там може да бъде въведен адресът, името, телефонният номер, e-mail адресът ¹⁰. В полето Още информация, може да бъде попълнена и допълнителна информация за поръчката или данни за фактура ¹¹.

По подразбиране разплащателният метод е „Плащане в брой“ ¹², но сумата от кошницата може да бъде заплатена и при наш партньор след предварително направена уговорка с нас. *Вдясно от информацията за поръчката е показана крайната дължима сума с ДДС и методът за доставка ¹³. След като вече сте запознат с нашите Общи условия, натиснете зеления бутона „Потвърди поръчката“ ¹⁴, за да финализирате поръчката.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Направените поръчки в електронния магазин Поливалник се обработват от понеделник до петък в часовете между 9.00 и 16.30 часа.

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите, начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. След като поръчката бъде направена, ще бъде изпратен уведомителен имейл с информация за вашата поръчка. Всички заявки се обработват и доставят за максимум 5 дни, в зависимост от фактори като наличности и заетостта в нашите складове. 

Доставките могат да бъдат за сметка на клиента и се таксуват според стандартните тарифи на куриерските фирми (Еконт, Спиди), като същите могат да бъдат предварително уговорени с нас. Сумата за доставка с Еконт и Спиди се начислява към стойността на избраните артикули в кошницата. 

При получаване на пратката клиентът е длъжен да заплати куриерската такса, дори в случаите на отказана след преглед пратка. В подобни случаи клиентът следва да заплати куриерската такса в едната посока (от изпращача към получателя). Втората такса по връщане в обратна посока се поема от респективно от клиента. *Куриерските разходи за изпълнение на поръчки към търговци/юридически лица са за сметка на получателя и цената им се определя от обема и теглото на пратката. За заплатената сума на “Наложен Платеж” получавате разписка за пощенски превод от куриесрската фирма.

*Експресни поръчки – Когато поръчките ви искате да бъдат обработени експресно, моля имайте в предвид, че те трябва да бъдат заявени до 12:00ч на обяд, като предварително сте се свързали с нас по телефона.

От Поливалник винаги се стремим да дадем най-добрите цени на нашите клиенти и винаги предлагаме най-доброто за българския фермер.

*Все още имате нужда от помощ при изготвянето на Вашата поръчка? Клиповете в ТАЗИ статия ще Ви покажат целия процес.

При нас Вие получавате

Бърза поръчка

направена директно през телефона, или с друг удобен за Вас начин

Бърза доставка

в рамките на няколко дни до всяка част на България, с удобен за Вас транспорт

Бърз монтаж

сглобване, разглобяване или преместване в кратки за Вас срокове

Контактен център

предлагащ съвети от утвърдени специалисти в изграждането на поливни системи

Нашият Екип

Михаил

CEO

Илия

Инженер

Атанас

мениджър продажби

Хриси

Агроном