Плащане и доставка

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Можете да заплатите вашите поръчки по няколко начина:
Плащане при доставка
Плащането при доставка (наложен платеж) е валидно единствено за онлайн покупки на територията на България. Плащане при доставка е услуга, при коята стойността на покупката дължима към АКВА СИСТЕМС ЕООД се събира от куриер, извършващ доставката, от името на АКВА СИСТЕМС ЕООД. Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата на поръчката на куриера.
За този метод на плащане изберете “Плащане при доставка”.

Банково заплащане
Банковото заплащане се извършва предварително. АКВА СИСТЕМС ЕООД приема плащания, направени по банков път. Изборът на този вид плащане е само молба. Избраната стока на този етап от поръчката не се отделя за потребителя. Поръчката ще бъде отделена единствено след като изпратите сканирано копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка за плащане по банков път. Поръчката ще бъде изпратена по куриер единствено след постъпване на парите по посочената банкова сметка. В случай, че не изратите копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка Вашата поръчка ще бъде отменена. В случай, че желаете да направите промени по Вашата поръчка моля да се свържете с нас на телефон +359879241416, непосредствено след заявката за поръчка. Възможно е да има случаи, при които промяна на поръчката няма да бъде възможна. Извиняваме се за всяко причинено неудобство и винаги ще се стараем да Ви помогнем.

Банкови детайли:
Банка клон: Уни Кредит Булбанк
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG88UNCR96601091559011
Бенефициент: АКВА СИСТЕМС ЕООД
Основание за плащане: поръчка номер … в сайт polivalnik.com

Важно! polivalnik.com няма достъп до данни за банкови карти на Потребители и не съхранява номера на банкови карти.

ДОСТАВКА – ТАРИФИ И УСЛОВИЯ

Доставката за България се извършва чрез куриерските фирми Speedy, Econt.

Цената на доставката за територията на България е ….. лв. (Speedy) за една пратка.
Експресна доставка – Експресната доставка е опция, от която можете да се възползвате, когато незабавно след генериране на вашата поръчка позвъните на Център за работа с клиенти на тел +359879241416, за да научите конкретна цена и възможно време за доставка.

Срок на доставка:
При наличност на продуктите, срокът на доставка е 3 работни дни:
– когато е избран начин на плащане “плащане при доставка” – 3 дни след датата на генериране на поръчката.
– когато е избран начин на плащане “банково заплащане” – 3 дни след постъпване на сумата.
– За поръчки генерирани в почивен ден, срокът на доставка е 3 дни считано от първия следващ работен ден.
Важно! Когато попълвате адреса си за доставка, имайте предвид, че доставките се изпълняват в работно време, така че преценете дали ще можете да осигурите достъп за получаване на пратката.

Ако не можете да посочите адрес, на който да получите пратката или ви е по-удобно, можете да заявите доставка ДО ПОИСКВАНЕ В ОФИС НА SPEEDY, ДО ПОИСКВАНЕ В ОФИС НА ECONT.
Когато попълвате данните в своята поръчка, попълнете всички полета (населено място, пощ. код, телефон) и единствено в полето за адрес напишете ОФИС НА SPEEDY, ОФИС НА ECONT. В случай, че не знаете кой е най-близкият до вас офис на Speedy, ECONT, ние ще се свържем с вас и ще го уточним допълнително.

Забележка: Цените важат само за продукти с общо тегло от 1 до … кг ! Ако избраните от Вас продукти са с общо тегло под 1 кг или над … кг, моля свържете се с нас, за да уточним цената за доставка.
Срокът на доставка (при наличност на продуктите) е до 5 работни дни.
За допълнителна информация, моля свържете се с „Център за обслужване на клиенти” на тел. +359879241416 или на polivalnikbg@gmail.com

tags: dostavka, econt, plashtane, plashtane i dostavka, speedy, доставка, еконт, плащане, плащане и доставка, спиди

WordPress Lightbox Plugin